VROUWENKOOR NORDLYS

Nordlys is een klassiek amateurprojectkoor van ervaren en ambitieuze zangeressen. Nordlys brengt verschillende uitdagende programma's met werk van hedendaagse componisten uit Noord- en Oost-Europa. Zo wordt - niet veel uitgevoerde - muziek de aandacht gegeven die zij verdient. 'Nordlys" (Noors) betekent noorderlicht, aurora borealis - een indrukwekkend natiuurverschijnsel in de landen waar deze muziek grotendeels vandaan komt.

Vrouwenkoor Nordlys

KAMERKOOR OTTAVA
Ottava is een gemengd koor van zo'n 20 enthousiaste zangers.
Er wordt geput uit een breed klassiek repertoire. Enkele malen per jaar wordt er een concert gegeven. Repetities eenmaal in de 14 dagen, op woensdagavond, in Amsterdam-Oost. Wie wil kennismaken met het koor kan contact opnemen met Leo Cnossen, telefoon 06-51998961 of email leo.cnossen@hotmail.com

www.facebook.com/

VOCAAL ENSEMBLE TIEN

Vocaal Ensemble Tien is een enthousiast en ambitieus a capellea-ensEMble, dat bestaat uit gemiddeld zestien zangers. De zangers van TIEN zijn zangtechnisch geschoold, een deel van hen aan het conservatorium. Het werd midden jaren '90 opgericht en beschikt door de langdurige samenwerking over een subtiele klankkleur en balans. TIEN brengt wisselende programma's (oude muziek, romantisch repertoire tot hedendaagse componisten) en nodigt voor ieder programma een dirigent uit, die gespecialiseerd is in een stijlperiode of bepaalde componisten. In het najaar van 2016 werd onder leiding van Ulrikke Reed Fndenegg het programma "Calme de Nuits" uitgevoerd. TIEN wordt geprezen om haar heldere koorklank en verrassende programmering.

www.vocaal-ensemble-tien.nl

KAMERKOOR SJANTON
Per 1 januari 2014 dirigeert Ulrikke kamerkoor Sjanton. Het koor studeert een a twee programma’s per jaar in en geeft concerten in de stad Utrecht of in de regio. Daarnaast treedt Sjanton van tijd tot tijd op tijdens festiviteiten als de Culturele Zondagen in Utrecht en korenfestivals in de omgeving van Utrecht. Eens in de drie jaar maakt Sjanton een buitenlandse reis.  In 2019 gaat de reis naar Lissabon, Portugal

www.sjanton.nl/

VOCAAL ENSEMBLE AMUSE VOCALE

Het Almeers Kamerkoor Amuse Vocale zingt werk van moderne klassieken, met lijntjes naar jazz en volksmuziek, ook oude muziek.

http://www.amusevocale.nl/

Ulrikke Reed Findenegg: 0031630120790 | urfindenegg@online.nl

2012 -  2018  ©  Lies van den Berg | ontwerpstudiogroot.nl